Att göra saker man trivs med
Det här med att göra saker man trivs med och att hänga med sådana som ger en energi är något som den senaste tiden blivit väldigt viktigt för mig. Jag har märkt att det påverkar humöret väldigt mycket ifall man lägger tid på sådant som man inte får ut något av och därför är det här något som jag börjat leva efter – att bara göra saker jag trivs med. 
 
I fredags träffades jag och Petra över en kopp kaffe på Pure Hero medan vi pratade om vardagen, livet och framtiden. Efter några timmar kunde vi konstatera att den här lilla träffen gjorde väldigt gott för oss båda. Man blir så motiverad, produktiv och glad efter att ha hängt med varandra några timmar och det är ju så det ska vara! Det är helt onödigt att fokusera på saker som bara tar energi ifrån en, när det finns så mycket bättre saker att lägga tid på som ger en både glädje och inspiration. ♥