De senaste dagarna
Jag har samlat på mig några bilder från idag och igår som jag tänkte visa upp här, så här har ni några händelser ur mina senaste 48 timmar i bildformat!

Jag har gjort en fotovänlig frukost i form av yoghurt, havregrynsmüsli, kiwi och kokoschips. De fina gula tulpanerna som jag fick av Sarah passade bra in på ett hörn. Vårblommor och vårfrukost passar mig fint nu.

Jag har gjort mina första odlingar nånsin och blir förvånad över hur snabbt de växer. Här har vi några prästkragar och astrar som om några veckor ska omskolas. Vi får hoppas att dom hålls i liv fram tills det och att dom sen slår ut i blom i slutet av sommaren. 

Jag har gjort om citatet på tavlan så att det är lite mer passande för säsongen. Det förra citatet var ett julcitat, så att ha det i slutet av mars kändes aningen opassande. Här har vi också min andra bukett med tulpaner! Även den hämtade Sarah med sig i tisdags då vi sågs. Det är så fint med blommor! 

Jag har gjort en avokadopasta med Cecilia. Den enklaste och godaste pastan jag vet! Vi la till lite fetaost och körsbärstomater för att det skulle bli ännu godare och oj vad vi njöt!

Jag har gått till Teaterbron här i Åbo för nu har de äntligen planterat de fina påskliljorna på bron! Hela bron är fylld av gula blommor och de piggar verkligen upp dagen! Idag blev det en promenad dit innan jag och Cecilia begav oss till gymmet. 

Slutligen har jag precis avslutat en fotografering med Sarah. Vi fota vid det här rosa huset (som inte ser så rosa ut här) och det blev riktigt bra bilder. Det är så roligt att fota människor nu och då! Bilderna är redan redigerade så ni kanske får se några bilder här redan nästa vecka! 🙂 

Det var några bilder från de senaste dygnen. Nu ska jag börja packa lite, för imorgon åker vi faktiskt iväg till Himos och är där ända till måndag! Det ska bli annorlunda, men väldigt skönt och roligt!