Vår i luften
Efter några dagar med lite sämre väder kändes det riktigt fint att idag vakna upp till en sol som sken från en klarblå himmel. Att Cecilia frågade om vi kunde gå ut på en promenad i det fina vädret kändes därför mer än okej.

Vi tog bilen till Vaarniemi naturstig som ligger några kilometer utanför centrum. Ni kanske minns att jag cyklade dit i somras. Då var där lite mer kontrastrika landskap fyllda med färger. Idag var det istället väldigt mjuka och fina färger som fastnade på bild.

En bild tagen av Cecilia. Vi gick ut på isen så långt vi vågade och ställde oss mitt inne i vassen för att lite spontant ta några bilder. Trots att solen bländade oss från sidan så blev bilderna riktigt fina. Speciellt färgerna är ju så mjuka och fina att titta på.

I nästan två timmar traskade vi på i naturen – antingen bland vassen eller bland tätbevuxen skog. Det är något speciellt med att vistas i naturen, inte minst då vädret är fint och det är vår i luften. Man får verkligen extra energi av sånt här. 

Vi avslutade vår promenad med att klättra upp i utsiktstornet för att kolla ut över Åbo. Bara isen smälter och skogen blir lite grönare så kommer nog sommaren snart ska vi se. Men först hoppas jag på en fin vår. Våren är trots allt min favoritårstid och idag kändes som en bra första dag av våren.