Älskade Åbo
Älskade Åbo, var ska jag ens börja. Då solen skiner, det är över tjugo grader och man kan klä på sig tunna kläder – då vet man att det är sommar. Det bästa av allt är att Åbo är världens vackraste och bästa stad dessa fina sommardagar. Tänk att jag får kalla Åbo min hemstad, så lycklig över det.

Allt har grönskat så fint de senaste dagarna och speciellt efter idag kommer Åbo bli en mycket vackrare och grönare plats. Jag gick in till stan tillsammans med Sarah och vädret gör en verkligen på så gott humör. Alla skrattar och är glada, det är härligt att se.

Vi gick till Café Qwensel, ett av få caféer som jag faktiskt inte besökt tidigare här i Åbo i och med att de endast är öppet sommartid. Det kommer ett enskilt inlägg om själva caféet en annan dag, så nu får ni bara några vanliga bilder. De röda trähusen gjorde att caféet kändes riktigt charmigt och innergården var så fin och varm då solen gassade.

Barbent, äntligen! ♥ 

Mitt fina sällskap, Sarah! ♥ Ett par timmar gick snabbt förbi och det var en riktigt härligt kaffestund. Nu ska jag njuta av dagens solstrålar lite till, för jag vet inte när jag nästa gång hinner göra det. Ikväll kör jag hem till Hangö igen för att jobba där hela helgen och dessutom hela nästa vecka. Visst är Hangö också vackert på sommaren, men Åbo har verkligen fångat mitt hjärta. Jag hoppas att jag snart kommer tillbaka igen för att träffa alla fina Åbo-kompisar och för att njuta av världens bästa stad. 

Ha en fin, solig dag allihopa! Njut!