Picknick, jobb och kalas
I slutet av förra veckan hade jag en massa inplanerat och därmed har också mitt bildarkiv i telefonen ett flertal bilder från den gångna veckan. Jag har insett att det är riktigt roligt att lägga upp lite telefonbilder här nu som då, så jag ska nog fortsätta med det. Många säger också att de här är de bästa inläggen – något som jag kanske inte håller med om, men till en viss del ändå förstår för de här är i princip de enda “personligare” inläggen jag lägger upp. Nåja, här är nu några bilder!

Vädret förra veckan har knappast någon missat. På torsdagen var det så varmt och härligt att jag och Sarah bestämde oss för att ta med oss lite picknick och sätta oss vid ån. Vi köpte också varsin glass från närmaste glasskiosk och pratade om det ena och det andra medan vi njöt av värmen. Jag passade också på att ta en sista bild av narcisserna på Teaterbron, för nu är de borttagna om jag har förstått rätt. Men bra det. Vår ska ju bli sommar! 

Vi tog också några bilder på Sarah och passade efteråt på att ta en selfie på oss båda. Det här är troligtvis den första bilden på oss två tillsammans, så det var på tiden. Man borde ju nog ta mer bilder på sig själv och sina fina vänner, så att man kan titta tillbaka på dem om några år. 

Så här fint blommade det vid vårt fotograferingsställe. ♥

Genast efter picknicken åkte jag hem till Hangö, eftersom jag hade jobb inplanerat fredag, lördag och söndag. Äntligen börjar jobbsäsongen! På torsdag kväll tog vi några bilder på Josefin. Hon fyller år idag och varje år innan hennes födelsedag tar vi födelsedagsbilder. En ganska rolig tradition egentligen! Igår, på söndag, firades hon och jag hade köpt en fin vas och lite blommor. Tror jag måste köpa en likadan vas åt mig själv, för så mycket tycker jag om den. 

Här, på jobb, tillbringade jag alltså största delen av min helg. Det kommer bli en hektisk sommar i år igen, men jag ser framemot att få lite jobbrutiner och rutiner överlag. Efter helgens jobbas och kalasas var det dags att köra tillbaka till Åbo igen. Nu väntar en vecka här i Åbo då jag ska försöka söka jobb till hösten, umgås med vänner och sedan i slutet av veckan åka iväg till Hangö igen för jobb och morsdagsfirande. 

Ha en bra vecka allihopa! ♥