Fina vardagsstunder
Det börjar vara ett par veckor sedan jag senast la upp telefonbilder, vilket innebär att jag samlat på mig en hel del bilder nu igen. Här får ni en liten inblick i hur min vardag sett ut den senaste tiden. 

Jag har haft mamma på besök i Åbo och vi gick omkring i Mylly en hel dag för att handla sånt som behövdes. Jag gick in i Indiska och kunde konstatera att just Indiskan i Mylly är min favorit. Den är så stor, ljus och fin! Jag ville verkligen ha allt som fanns där, just för att allt var så fint upplagt.
 


Från den lilla shoppingrundan fick jag med mig en doppresent till Julius och en födelsedagspresent åt Cecilia. Att slå in paket är typ det bästa jag vet, så ni kan ju bara tänka er hur mycket jag älskar den här tiden på året då jag snart får börja planera alla julklappar.

Någon dag senare var det dags för oss alla tjejer att träffas hemma hos Cecilia. Med mig hade jag paketet jag tidigare slog in, eftersom Cecilia hade fyllt år bara någon dag tidigare. Den här kvällen fortsatte vi också med Halv åtta hos mig -konceptet, som vi nu kommit halvvägs igenom! Cecilia bjöd på god mat och en fin kväll. Nästa gång är det min tur att bjuda på middag och det ser jag framemot! 


Jag har också hunnit ta en kopp kaffe på M Bakery i Mylly i samma veva som jag och mamma hade vår shoppingdag. Samma dag fick jag också läsa om att jag blivit vald till veckans blogg på blogg.se – något som förgyllde mitt liv lite grann. 

Sedan hände veckans mest spontana grej. För en vecka sedan träffades jag, Cecilia och Marika för en lunch på Fontana, efter att endast en timme tidigare bestämt detta. Mer spontana grejer i vardagen, tack! Jag har faktiskt aldrig ätit Fontanas lunchbuffé tidigare, men den var riktigt god och det fanns gott om matalternativ.

Jag har också hunnit på en arbetsintervju och därmed också varit nervös inför den. (Jag fick dock inte jobbet…) Innan intervjun njöt jag lite extra av all juldekoration som nu lagts upp i de flesta köpcentrum – så härligt! 

Nu i helgen åkte jag och Markus ut till Rosala. Där väntade resten av familjen och tillsammans hade vi sedan byggtalko hela helgen. På farsdagssöndagen började vi dagen med en promenad runt byn, som är så tyst och lugn nu under vinterhalvåret. Saltkråkan-fiilis, som Markus tyckte. 


Vi hann också gå i skogen innan det mörknade – jag, Josefin och Julius. 

Igår fick jag besök av finaste Petra som hämtade med sig choklad och jultårtsingredienser. Efter en promenad i det soliga vädret bakade vi givetvis jultårtor och satt och pratade en god stund. Cecilia hann också komma med en stund och sedan var det dags för ett gympass – ett bra avslut på dagen och en bra början på veckan. 

Nu väntar en vecka med noll planer faktiskt, så det ska bli lite spännande att se vad den här veckan har att erbjuda. Jag letar ju jobb varenda dag, men det finns inget som verkar nappa. Hoppas, hoppas, hoppas att det dyker upp något bra jobberbjudande här veckan.