Förra helgen
Som ni kanske såg i mitt inlägg för några dagar sedan så tillbringade jag förra helgen på Rosala – mitt favoritställe vare sig det är sommar eller inte. Jag hade lust att fixa några bilder som jag tog med kameran också, så här får ni se lite ögonblick från förra helgen.

Havet som skymtar bakom de kala träden, då vet man att man är i skärgården. Det var ett så vackert sken då solen trängde sig igenom de tunna molnen vid horisonten. Ett höstigt, lite blåsigt, men alldeles underbart Rosala.

Skogspromenader med Josefin, Julius och tystnaden. Så härligt att kunna välja om man vill gå i skogen eller om man hellre tar en promenad ner till havet. Vilka kontraster! Två helt olika världar men ändå så lika. 

Vårt helgprojekt bestod av husbygge. Eller bygge och bygge, snarare grundlig renovering av allt annat förutom ytterväggarna. Först ut var golvet i ena rummet, så den här helgen skyfflade vi sand och kärrade in betong för att gjuta golvet. Det blir så roligt att se resultatet sen! 

Och där har vi havet. Gårdarna som går ända ner till havet och fortsätter med en brygga ut till båthuset – det är inte många som har lyckan att få uppleva så fina platser. Visst är det fint nu, men då måste jag nog säga att jag längtar lite extra efter sommaren för att få uppleva den här platsens fulla potential. Eller varför inte vintern, då isen lagt sig och man kan bege sig ut på långpromenader på isen. Får se om det blir en tillräckligt kall vinter för att få uppleva det i år.