M Kitchen & Café
I tisdags träffade jag upp Ida, som jag nämnde i mitt senaste inlägg. Vi hade bestämt träff på M Kitchen & Café – ett ställe som jag konstigt nog aldrig varit till tidigare. Jag trodde att jag hade avverkat
de flesta caféerna i Åbo, men icke. 

Vi tog varsin latte och en kakbit. Det var verkligen jättegott och smakade riktigt, riktigt fräscht! M Kitchen & Café finns i samma byggnad som muséet Aboa Vetus & Ars Nova och verkade vara nyrenovarat, så det var givetvis fint. Det
fanns gott om plats för både fikastunder men också att jobba om man hellre vill det. 

Vitrinen var såklart fylld med goda kakor och inredningen var fin och stilren. Tydligen serverar de även lunch på vardagarna och brunch på helgerna, så det kanske blir att testa något av det nästa gång. Hur som helst så kan jag verkligen
rekommendera det här caféet. Utifrån ser man inte att här finns ett café, men när man väl kommer in undrar man varför man aldrig varit där tidigare. Stor rekommendation från mig, med andra ord.