Nominerad till ett pris

En morgon när jag vaknade såg jag att det hade trillat in ett mejl i min inkorg. Jag tänkte inte desto mer på det, men öppnade det ändå i vanlig ordning bara för att se vad som kan tänkas stå i det. Det sista jag förväntade mig var dock det som faktiskt stod där. “Grattis, du har blivit nominerad i kategorin Årets fotoblogg i blogg.se-priset 2017.” Min första tanke var: VA?! Visst hade jag ju läst om att det skulle ordnas ett blogg.se-pris och jag hade till och med nominerat mina favoriter, men aldrig aldrig aldrig att jag ens tänkte tanken att just JAG skulle bli nominerad?! Skulle jag ha tänkt så, så skulle jag ju såklart marknadsfört det lite mer men nu sa jag inget åt någon. Så om jag vad chockad och överraskad? Ja. 

Galan 2016. Bild tagen av Chevelle.

Det är ju faktiskt ett år sedan Galan 2016 ordnades då jag vann pris för svenskfinlands bästa fotoblogg. Det priset ser jag som min största prestation hittills och att få chansen att vinna ett liknande pris igen… Ja, jag kan inte annat än känna mig tacksam. Tack snälla ni som alla nominerat mig, det är så snällt! ♥

» Vill ni rösta på mig så gör ni det HÄR. «

Samtidigt vill jag flika in att också rösta på Daniela ↓ till årets blivande stjärnskott. Vi är ju trots allt två finlandssvenskar som är nominerade! ♥