Nytt i hemmet
Idag hämtade jag ut ett paket och för omväxlings skull tänkte jag faktiskt visa vad jag som gömde sig inne i paketet! Under förra veckan fick jag hem ett erbjudande från Ellos att man fick 30% rabatt på valfri produkt, så jag var inte sen att nappa på det erbjudandet när jag dessutom visste att vi var i behov av en speciell grej.

Den speciella grejen vi behövde var ett sängöverkast, så det köpte jag! De är annars ganska dyra, men med rabatten fick jag nu överkastet till ett relativt förmånligt pris. Vi köpte ju vår nya säng tidigare i höst och har inte haft ett tillräckligt brett överkast till det, så därför var det här ett bra och behövligt köp!

Jag valde ett som var ljusgrått. Det fanns i en massa andra färger också, men grått passade bäst för oss. Det heter Roselynn, ifall någon är intresserad, och kommer som sagt från Ellos. 

I och med att de hade ett erbjudande fick man också köpa en filt för 1,90€, som annars normalt kostade 50€. Eftersom det gick i samma färgskala som överkastet tyckte jag att jag lika gärna kan köpa det också, eftersom det ändå knappt kostade något alls.

Det var ett riktigt bra val att köpa den, för filten är verkligen så mjuk och skön! Den kommer nog komma väl till användning nu då kvällarna börjar bli så kalla och ruggiga. 

Nu har vi med andra ord gjort om ganska mycket i vårt lilla sovrum. I det senaste inlägget såg ni ju att vi böt ut vårt skrivbord till ett som passade bättre, så det känns som att hela sovrummet är ett nytt rum nu. Små förändringar är så roliga att göra, för fastän de inte är stora så påverkar de ändå en otroligt mycket. Man trivs genast mycket bättre då man fräschar upp inredningen lite. 

Vad tycker ni förresten om såna här inlägg? Det är inte så vanligt att jag gör inredningsrelaterade inlägg, men jag älskar ju allt som har med inredning att göra så jag skulle definitivt kunna tänka mig att göra mer liknande inlägg ifall det finns intresse. 🙂