De första oktoberdagarna
Tänk att oktober redan är här. September gick så otroligt snabbt och oktober har nu verkligen tagit hösten till sin normala nivå, dvs. regn och rusk varenda dag. Det är ett grått och dystert landskap att se på samtidigt som bladen ett efter ett trillar från träden. Här är lite saker jag hunnit göra under de första dagarna i oktober.
Jag har gått promenader trots att vädret varit som det varit. Färgerna på träden är åtminstone lite fina fortfarande så det är ju trevligt. Dessutom har jag mitt i allt höstmörker hunnit träffa Marika tillsammans med Cecilia. Det var verkligen allt för längesen vi träffade Marika senast och vi hade en så rolig och mysig kväll tillsammans. Vi åt fruktsallad och drack te den kvällen.

Jag har hunnit åka hem till Hangö också en sväng. Jag var hundvakt en hel helg och som sällskap hängde faktiskt Cecilia med! Jag och Markus visade runt henne i lugna och tysta Hangö som nu definitivt gått i ide efter en hektisk sommarsäsong. Lite skönt är det ändå att få ha sin hemstad för sig själv nu och inte behöva dela den med alla sommarturister. 

I Åbo har jag hittat fina hus och speciellt det här som ligger nära oss. Ett ljusrött hus med ett så fint äppelträd framför. Jag tyckte det såg så fint ut och jag såg såklart genast potential för en fotografering framför det här huset. Vem behöver bilder? 

Jag har gått till Sokos för att kolla deras utbud på 3+1 dagarna. Jag hade spanat in en matta redan då broschyren för dagarna kom hem och gick dit för att köpa den. Vi behövde verkligen en matta till köket, för vi hade ingen där tidigare och den här passade bra där tycker jag! 

Sist men inte minst, så har jag köpt en ny växt som nu pryder vårt bord i hallen. Jag är annars en person som tycker om ljus inredning, men jag faller mer och mer för mörka toner märker jag och därför föll valet på en svart kruka denna gång. 🙂