Den finaste tiden på året
Bilderna har Cecilia tagit.

Jag har länge sagt att våren är min favoritårstid, men nu skulle jag nog vilja påstå att hösten tagit den platsen. Jag menar, finns det nånting vackrare än en solig höstdag och finns det nånting finare än höstkläder? Nej och nej. Att kunna klä sig i fina kläder som varken är för tjocka eller för tunna, det gillar jag. Det är varken varmt eller kallt, utan precis sådär passligt som det alltid borde vara. Hösten känns helt enkelt som en enkel tid att leva på. Bortsett från när det regnar och är äckelväder, men nu kan vi ju fokusera på det fina med hösten istället. 🙂 

Så ja, här har ni mitt troligtvis enda självporträttsbidrag för den här hösten. Så här vill jag helst gå klädd varje dag – i kjol, strumppisar och en skjorta. Gärna lite brunt, men annars mörka färger. Lite levande ljus hemma på bordet och granna lövträd utanför fönstret. Då blir hösten perfekt för mig.