En heldag med tjejerna
Igår träffade jag upp tjejerna för att luncha, eftersom alla råkade ha en ledig dag. Vi åt vid Kuori, ett ställe precis vid mig som alltid överträffar förväntningarna. Jag har varit där ett par gånger tidigare och igår var det minst lika gott som tidigare. Vi tog falafelbaren och alla gillade den!

Sällskapet Ida, Sarah och Cecilia. ♥

Riktiga bloggare som vi är hade vi alla med oss kamerorna och i tur och ordning stod vi sedan på stolar för att få till de perfekta matbilderna. Haha, tur att man har hittat likasinnade vänner som förstår en. Efter tre timmar på Kuori hade vi inte fått nog, så vi gick till följande ställe för att fortsätta.

Trots att det regnade orkade vi ändå gå hela vägen från Kuori in till stan. Det blev kaffe på Robert’s coffee. Jag tog världens, och då menar jag världens, godaste choklad-hasselnöts-mocha, så den kan jag verkligen rekommendera. 

Där satt vi sedan i ytterligare några timmar och pratade om verkligen allt och inget. Totalt hängde vi i sex, närmare sju, timmar, men det är så konstigt hur fort tiden går då man umgås med personer man trivs med. Nästa vecka ska vi träffas igen för vi har bokat bord på en fine dining. Det blir kul med lite lyxigare middag för en gångs skull, så bilderna därifrån får ni se då!