En solig dag i Fiskars
En dag i somras åkte jag och Josefin iväg på en liten dagsutfärd till Fiskars. Vi har ju turen att bo endast en timme från Fiskars, så det är ett passligt ställe att besöka över dagen. Jag besökte ju faktiskt stället en gång tidigare i somras, men en andra gång skadar ju inte då den lilla byn är så fin.

Vi promenerade runt lite, med betoning på lite eftersom min höggravida syster måste ta en hel del pauser i det varma sommarvädret. Allting grönskade så fint och det här var en av sommarens sista fina och soliga dagar. 

Vi fikade lite smått innan vi sedan åkte hem igen. Det här var nu det sista inlägget från i somras, så härefter kommer det komma mer up-to-date inlägg som är mer aktuella. Några inlägg från vår lilla roadtrip ner till Holland ska jag också försöka fixa ihop så fort som jag har överfört bilderna till datorn.