Fototips-fredag kommer tillbaka!
Nu har det gått några månader sedan mitt senaste fototipsinlägg, men nu kommer fototips-fredag äntligen tillbaka! Inte idag dock, men redan om en vecka på fredag. Den 29 september kommer det första inlägget och tanken är att det ska kommer varje eller varannan fredag, beroende på hur stort intresse det finns för inläggen. Om jag samlar mod till mig har jag även tänkt göra videotips, eftersom jag känner att vissa tips jag har på lager inte kan beskrivas i ord. Vad tror ni om det?

Jag hade tänkt göra en länklista till varje fototips jag gjort, men det visade sig vara TJUGOFEM stycken. När och hur hann jag göra så många, tänker jag såhär i efterhand.

Här kommer istället en liten lista med de fototips som ni gillade mest (baserat på gillningar och kommentarer):

Höstigare bild
Bort med det gula

Bättre telefonbilder

Den här gången ska vi nog också försöka komma upp i tjugofem inlägg tycker jag! Nu är bara frågan: Vad vill ni läsa om? Eller se en video om (om jag vågar filma)? Jag har en hel del idéer och tankar redan, men ifall vi ska komma upp i en lika stor mängd behöver jag också era åsikter. Det är trots allt för er jag gör inläggen. 🙂

Vi ses nästa fredag med fototips-fredag, kl. 10:00 svensk tid och 11:00 finsk tid!