Några fina höstdagar
Den senaste veckan har verkligen varit en idyllisk höstvecka med skinande sol och löv som ändrar färg. Jag har verkligen hunnit njuta av det fina höstvädret och därmed även hunnit med en hel del roligheter. Här är några ögonblick som förevigats av min telefonkamera.

Jag och Sarah hyrde ett bord vid bokcaféets loppis här i Åbo. Vi fick sålt väldigt mycket under de tre timmarna vi stod där. Samtidigt fick vi (eller i alla fall jag) ta del av en höstbränna i min panna efter att ha stått med gassande sol i ansiktet hela dagen. En annan dag gjorde jag en höstig soppa bestående av batat, morot och potatis. Med lite grynost och basilika smakade det himmelskt.

I samband med att jag kockade och gjorde soppan hann jag även med en storstädning av köket. Mina solrosor prydde vårt bord i hallen så fint, men tyvärr är de inte lika fina längre. Jag får nog ge mig ut på jakt efter andra, fina höstblommor.

Jag har gått många långpromenader runt ån och fått se höstens fina färger. Och finare kommer det ännu bli! 

I helgen bestämde jag lite spontant att åka iväg till Rosala. Hela familjen och kusinerna var där så det var roligt att kunna träffa alla på en gång, men det bästa var väl ändå lilla Julius som jag fick gosa med. Så söt liten kille. ♥

Igår var det dags för en fotografering med Sarah. Ida och Cecilia hängde också med och där stod vi sedan alla fyra och fotade antingen varandra eller en och samma person. Det såg säkert roligt ut för en utomstående, haha. Bilder från vår lilla fotografering kommer upp i ett senare skede! 

Jag kände mig höstig i min brun-svarta outfit så det var bra att jag också fick några bilder tagna på mig. Är inte det här stället med den röda tegelväggen förresten fint? Det ligger precis vid ån bredvid Arken (Åbo Akademi), så tipstips ifall någon vill ha en fin bakgrund till sina bilder.

Nu ska jag fixa lunch och sedan börja planera lite inför kvällen. Ikväll ska nämligen vårt tjejgäng ut och äta. Det är inte ofta man får klä upp sig och äta fin middag tillsammans, så det ser jag verkligen framemot! 🙂