Några septemberdagar
I och med att rutinerna sakta men säkert börjar hittas igen så har jag nu också börjat fokusera på att ta fler vardagsbilder igen. Jag var rätt så bra på det under hela vintern och våren, men sen kom sommaren och då fanns inte tiden där. Men nu så. Här är höstsäsongens första bildskörd ur telefonen.

Någon dag i början av september, kanske till och med den första september, bjöd Petra mig och Cecilia över på kladdkaka. Vi hämtade med oss snacks och pratade igenom allt det vi missat efter att ha varit en hel sommar på skilda håll. Det var en mysig kväll där på balkongen då kvällssolen ännu värmde sådär härligt.

Några dagar senare åkte jag iväg till Hangö för att äntligen få träffa min systers nyfödda bebis. Lilla Julius var så liten och söt. Jag vet inte hur många timmar jag satt där och bara tittade på honom, för tiden bara rusade iväg i hans sällskap. Oj, så många roliga stunder vi ännu kommer få uppleva tillsammans med dig, mosters lilla troll. ♥

Efter några Hangödagar har jag varit tillbaka i Åbo nu i ett par veckor. Jag har kikat in alla butikers höstkollektioner, fyndat lite på rea, men mest bara provat utan att köpa. Lite köp har det ändå blivit, sådana där praktiska klädköp som behövs. I samma veva har jag också hunnit gå på kalas/vinkväll och packat ett paket i mitt nya, fina paketpapper. Fina paket gör mig så lycklig.

Jag har också hunnit med en utgång! Förra onsdagen träffades jag, Sarah och Ida hemma hos Cecilia för att baka pizza, blanda en bål och spela spel. Efter midnatt köade vi till Börs och tillbringade sedan hela natten där och gick därifrån just innan det stängde. Det var verkligen en av de mest lyckade utekvällarna jag nånsin haft i Åbo, så tack tjejer för det! ♥

I söndags var det Åbodagen som märktes på alla håll i Åbos centrum. Torgen var fyllda med människor och överallt fanns det programpunkter under dagen. Som vanligt avslutades kvällen med fyrverkerier och vi var givetvis på plats vid ån tillsammans med resten av Åbo. Dagen efter, igår, körde jag till Hangö en snabbis för att hämta alla mina saker som ska säljas, för på lördag ska jag nämligen sälja alla mina överlopps grejer på loppis vid Bokcaféet i Åbo. Kom dit för att fynda eller umgås, vetja! 

På vägen mellan Hangö och Åbo stannade jag vid ett solrosfält för att plocka några sista solrosor. Det fanns bara små, ynkliga solrosor kvar men jag fick ihop en bukett i alla fall. Vi får se hur länge de håller, för trots att de var väldigt fina såg de lite vissna ut. Solrosor måste vara en av de finaste blommorna nu under hösten, så jag hoppas de hålls vid liv några dagar åtminstone. 

Det var några av mina septemberdagar ur telefonen. Nu väntar en hel dag med lunch, bloggpepp och fotografering tillsammans med de bästa Åbovännerna. ♥