Sarah
På måndagen hade jag och Sarah bestämt en fotografering – en sista fotografering innan hon nu flyttar utomlands. Så sorgligt att hon lämnar oss här, men hon kommer nog ha det så bra dit hon flyttar! Här kommer nu några favoriter från vår fotografering och den här första bilden är min favorit nummer ett från den dagen. 

Vi hittade verkligen en jättebra plats att fota på. Jag hade varit och letat efter fotoplatser tidigare och trots att jag gått förbi den här byggnaden flera gånger så har jag inte tänkt på att det skulle vara en bra plats före nu, så jag tvingade med Sarah hit. Bra var ju det, för bilderna blev riktigt bra! 

Vårt sällskap som också hängde med oss! Ida och Cecilia kom med som sällskap och fotografer. Ida filmade en video och Cecilia tog behind the scenes bilder. Så roligt att ha sällskap med! Allt blir liksom lite extra roligt då, speciellt med de här. ♥

En sista bild fotad på samma plats, men vi vände oss 180 grader från väggen och fick till ett magiskt motljus. Det är ju de här höstdagarna som är de allra bästa att fota på, innan alla löv ramlat ner och då solen ännu skiner vackert bakom träden. Jag får dock börja leta efter nya modeller nu då Sarah åker iväg, så att jag inte blir helt utan porträttfotograferingar resten av året. Men förhoppningsvis blir det inga problem med den saken.