En dag i Helsingfors
För drygt två veckor sedan besökte jag Emilia i Helsingfors. Jag var i staden tjugofyra timmar så det var en ganska snabb visit, men en väldigt trevlig och behövlig sådan. Givetvis släpade jag med mig kameran och därför vill jag också visa några bilder här.

Ett besök till Vinterträdgården var egentligen det enda som stod på vårt schema. Vi hade inte lång väg att gå från Emilia, så genast det öppnade gick vi dit för att se på alla växter och blommor inomhus. Ute var det fortfarande väldigt mycket vinter ännu.

Emppu och det fina blomhavet av påskliljor. ♥

Kombinationen av de här två färgerna var riktigt snygg tycker jag. Här gick vi omkring en stund innan vi sedan gick hem igen, packade ihop alla saker och tog spårvagnen in till centrum. 

Andra fina studer i Helsingfors:
♥ Att träffa Emilia var såklart höjdpunkternas höjdpunkt!
♥ Att andas lite storstadsluft var också helt okej såhär emellanåt 

♥ Spana på poliser (och deras kunder) utanför Emilias fönster var också en höjdare! Hon bor alltså utanför fyllecellen så man ser mycket intressant under en fredagskväll. 
♥ Shoppa utan att shoppa – klarade hela mars utan att köpa ett enda klädesplagg. Nöjd!
♥ Kaffe med Sophie på Deliberi K7

En hel del hann jag alltså med under mitt dygn i Helsingfors. Hoppas det skulle bli lite fler besök dit, men det är ju så lätt att man säger så och sen blir det ändå inte så. Vi får se, vi får se – nu först blir det i alla fall fokus på jobb. Till mitten av maj är jag i Åbo och efter det byter jag stad till Hangö för att jobba där. Före det här ska vi hinna flytta också!!! Mycket som händer, men jag ska dela med mig av så mycket som möjligt här!