Ett soligt april
Några bilder från fina aprildagar tänker jag bjuda på idag. Jag har, förutom att jobba, hunnit med ett cafébesök, gått på mässa och njutit av soliga dagar. Det har varit många riktigt fina dagar som april har bjudit på. 

Lördag 7 april. Jag träffade Laura och Iris för årets första kaffe ute på terassen! Eller faktiskt, så tog jag inte kaffe utan en jättegod hallonlemonad med favoritkakan hasselnöts-cheesecake. Espresso House levererar alltid.

Söndag 8 april. Dags för mässa! Mommo och moffa bjöd med mig och Markus på trädgårdsmässa och jag blev sugen att inreda en fin sommarbalkong. Det är bara så svårt när vår balkong inte är inglasad, men något fint ska jag försöka få dit.

Lördag 14 april. Det var skärgårdmarknad längs ån här i Åbo och vädret var på topp! Jag och Markus satt vid åkanten i åtminstone en timme. Årets första solbränna var ett faktum när man kom hem och såg den fina röda randen i pannan. 
 
Samma lördag tog vi takeaway från Burger King och satt oss i Puolalaparken. Vårens varmaste dag hittills, definitivt. En av de finare dagarna det här året måste jag säga. Tänk vad lite fint väder och en lugn dag kan göra för själen.

Lördag 21 april. En helg hemma i ett blåsigt Hangö. Ja, det blåser ganska ofta där och vädret är tyvärr alltid några grader kallare också på grund av det kalla havet som ligger omkring staden. Det var en lugn Hangö-helg som bestod av att byta däck på bilen, gå promenader på stan och umgås med familjen. 

Som ni ser är det mesta jag gjort från veckosluten, eftersom jag på vardagarna inte hinner göra så mycket mer än jobba och packa inför vår flytt. Vi börjar flytta redan på fredag, men har som tur hela helgen tid på oss så det blir som tur inte så stressigt. Och har jag nämnt att vi flyttar till trappan bredvid? Hehe. Lätt att flytta, indeed.