Hemkommen från resan
För snart en vecka sedan kom vi hem från vår två veckors bilresa i Sverige och Norge. Förra året gjorde vi en lite liknande resa, då ända ner till Holland, men i år bestämde vi oss för att hålla oss närmare hemtrakterna för att upptäcka hur det ser ut här i Norden. Det är ju så sällan som man reser nära. Och för att vara helt ärlig känns inte sådana här nära resor som “riktiga resor” heller, trots att de ju egentligen borde göra det. För mig blir det liksom en riktigt resa då man flyger nånstans långt bort. Men det är nog bara något som är fast i huvudet och den här gången var det en resa kan jag lova – en väldigt fin sådan.

Här följer några bilder från Sverige och Norge, men jag lovar att det kommer fler bilder. Speciellt från Norge eftersom det visade sig vara världens vackraste land. 

Dag ett på vår resa körde vi från Stockholm till Göteborg med några stopp på vägen. Här stannade vi till vid Örebro i några timmar och lite senare vid Läckö slott. Sverige har en massa fina slott kan vi i alla fall konstatera.

Vi tillbringade många dagar i Göteborg och åkte även ut i Göteborgs skärgård ett par gånger. Här var vi på ön Vrångö och några dagar senare besökte vi Hönö. Fina sommarplatser som nu mot sensommaren blir allt tystare platser. 

Norge! ♥ Jag låter bilderna tala för sig själva och fixar ett inlägg med några bilder till lite senare. Magiskt, vackert och fantastiskt – det finns inga tillräckliga ord för att beskriva det landet alltså. 

Det blev en snabb liten uppdatering och nu ska förhoppningsvis bloggandet komma igång igen då min vardag här i Åbo småningom börjar rulla på.