Årets stressigaste vecka
Jag skulle inte kunna vara gladare över att det på riktigt är fredag idag. Den här veckan har som tur gått fort, men det har varit en jobbig, stressig och intensiv vecka. Jag har varit hemma ungefär då jag har sovit, resten av tiden har jag varit på språng.

Det jag har gjort är att jag har haft mycket skola, mycket inlämningsuppgifter och en lång presentation att förbereda och utföra. Jag har dessutom tackat ja till att jobba tre morgnar på dagis, eftersom jag vet att de verkligen behöver den hjälpen. Och så har jag sprungit på två läkarbesök. Håhhå. Sa jag att det är skönt med fredag? Men. Trots ett fullspäckat schema har jag också hunnit med en hel del annat också, som vi nu ska titta på. 🤗

 
På tisdag träffades jag och Petra hemma hos Cecilia för att ha vår årliga Secret Santa. Vi dukade upp med jultårtor, glögg och chokladglass, lyssnade på julmusik och öppnade presenterna. Så mysigt med mina finaste flickor! 💕
 
Igår på kvällen gick jag med Petra, Cecilia och Ida till Domkyrkan för att se Luciatåget. Det är alltid så stämningsfullt i kyrkan då den är fullsatt och alla sjunger med i de finaste julsångerna. Min småkusin var faktiskt med i Åbos luciatåg det här året, så det var lite extra roligt att gå och se det därför. 

Men nu hörni. Nu är det äntligen fredag. Jag ska snart gå iväg till den sista föreläsningen för den här veckan för att presentera ett arbete. Sen – sen får jag ta det lugnt och njuta en stund. Ledig kommer jag inte vara, men det blir nog ett bra veckoslut ändå. Imorgon är det ju dags för bloggjulfesten som jag ser så mycket framemot och på söndag kommer några Hangö-bekanta på besök. De sista julklapparna ska jag också hinna handla. Ni ser ju, det är mycket att stå i. 🙉