Det sista från vardagen före jul
Ojoj, det är bara fyra dagar kvar till jul nu. Det bästa av allt är att jag är helt redo för den, så välkommen julen. Det är igen ett tag sedan jag visade några vanliga vardagsbilder, så här är några från den senaste veckan. Jag har faktiskt inte hunnit ta så mycket bilder, men nu kring julhelgen blir det nog mer på den fronten.

Här i veckan fick Markus sitt betyg från skolan, så jag köpte lite bulla och glass för att fira det lite grann i alla fall. Han är själv ingen firare som person, medan jag är den som gärna dukar fram då jag tycker det är bra att fira framgång. 😊

Efter den sista fysiska skoldagen på måndag gick jag tillsammans med Petra, Hannele och Anni till Kuori för att äta deras falafellunch. Jag har varit där ett par gånger tidigare och det är alltid lika gott! Däremot tycker jag falafel är något som man inte kan äta allt för ofta, för det är en smak i alla fall jag snabbt tröttnar på trots att jag gillar den mycket när det väl gäller.

En kväll här i veckan gick jag hem till Cecilia för att baka pepparkaksmums, typ som mockarutor fast med julsmaker istället. Det blev jättegott tillsammans med glögg! Däremot såg jag inte ut som på bilden den kvällen. (Snarare iklädd velourset från topp till tå, hehe…) Bilden är nämligen från förra lördagens bloggjulfest. Dock tog jag exakt EN selfie före jag gick iväg, så om jag ser lite ledsen ut får jag skylla på det. Vem är jag ens som bara tar en bild på mig själv? Brukar man inte ta cirka trettio stycken i hopp om att en är lyckad? Nå, jag är väl inte en van selfie-fotograf bara. 

I söndags kom några Hangö-bekanta på besök, så jag och Marie gick på kaffe med dem till Café Carré. Det var mina föredetta arbetskollegor från caféet i Hangö som kom på besök till Åbo och de båda är konditorer till yrket, så vi var såklart tvungna att välja ett ställe med goda kakor. Det lyckades vi med, som tur. 😍

Idag har jag besiktat bilen och därefter köpt mina sista julklappar. Nu är de inslagna och färdiga för avfärd till Hangö på söndag. Det blir ingen sista-minuten-stress med julklappar, så det är jätteskönt. Och som sagt, jag är så redo för julen nu. Snön har kommit och den kommer stanna ändå till jul, vilket är det enda jag önskat. Det kommer bli en så fin jul i år. 💕

Kommentarer

0 Replies to “Det sista från vardagen före jul”

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *