Varför har jag ens varit brunett?
Ibland förstår jag inte hur jag har tänkt. Dags för en tillbakablick, tänker jag.

Om det är en sak jag lärt mig under mitt liv hittils, är det att jag åtminstone inte ska bli brunett igen. Varför har jag överhuvudtaget ens färgat håret brunt nångång? 🙉 Det värsta är att jag ju halva min skolgång varit brunett, eftersom jag alltid färgat håret brunt till hösten/vintern och sedan ljust till våren/sommaren. Det här var liksom min hårrutin ända fram tills för några år sedan.

När jag kollar på gamla bilder skrattar jag lite. Okej, vissa bruna nyanser kanske jag passade i, men titta på det här inlägget. Nyfärgat brunt hår som snarare ser ut som än peruk än som ett riktigt hår. 😂 Kan någon hålla med mig om att jag alltid bara borde vara blond istället för brunett? Tack. Det är ju tur att jag i alla fall själv kommit till insikt med det här nu, tjugofyra år in i livet och kanske tjugo brunettfaser senare. 

Jo jo, mycket bättre såhär. Jag tror det har att göra med att blond ändå är min naturliga hårfärg, så den passar såklart bättre till min hudton. Och ännu har jag inga planer på att prova någon annan färg, så jag får förbli blond fram tills det. 

Har ni också genomgått någon konstig färgfas? 🙈