En lite finare vecka
En vacker vintervcka har nästan helt ostört passerat igen. Jag började min vecka med en tandläkarbesök och fortsatte sedan hela veckan med en massa roligt inplanerat. Ni har bland annat sett då jag och Petra besökte caféet och inredningsbutiken Loviisan aitta. Mycket mer har också hänt och det kommer ni få se en del av längre fram, men också nu då jag i vanlig ordning visar några bilder jag tagit med telefonen i veckan. 

Onsdag 7 februari. Det var ett underbart väder, som många andra dagar den här veckan. Jag gick till bibban för att låna några böcker och stannade till några gånger för att fota.

Torsdag 8 februari. Jag gick på en intervju och fick se en så här fin innergård. Efter intevjun gick jag en stund på stan innan jag mötte upp Julia vid Pure. Vi åt deras urgoda snickers-rawcake och drack kaffe till det, samtidigt som vi talade om bloggar och kameror. Så roligt att äntligen ses med Julia!

Fredag 9 februari. Jag gjorde en smoothiebowl till frukost. Eller lunch, eller något mittemellan. Jag skulle kunna äta det varje måltid helt ärligt. Bästa som finns. Vill ni ha recept på hur man gör världens enklaste men godaste smoothie?

Efter smoothien hängde vi upp några tavlor, vilket jag kommer göra ett inlägg om lite senare. Sedan hann jag bli sugen på fastlagsbulle så jag köpte mig ett par stycken i butiken. Jag tjuvstartade lite, eftersom den riktiga dagen först är på tisdag, men vem har inte ätit fastlagsbullar redan liksom? Jag är säkert sist av alla. 

Igår, lördag 10 februari. Jag och Markus började dagen med ett par timmars långpromenad runt Åbo. Vi gick till Förin och gick sedan av och an på olika gator vi tidigare inte gått på. 

På kvällen fick jag sedan besök av Petra, för vi skulle baka semmelwraps. Alltså som fastlagsbullar men i wrapsformat. Vi fyllde de med nutella, istället för mandelmassa eller sylt, och grädde. Blev de inte ganska fina? De smakade inte bara gott utan de var också väldigt enkla att göra. Bara att prova på om man är sugen på variation. 

Det var den veckan. Idag ska jag eventuellt gå på inredningsmässan som ordnas här i Åbo, annars har jag inte så mycket annat planerat. Skönt med en relativt lugn söndag. Hoppas ni alla haft en fin vecka och en fin helg!