Första februaridagarna
En till vecka har snabbt gått förbi. Jag tittar i min kalender, jag tittar i telefonens bildarkiv – vad har jag gjort? Jag känner att den här veckan har varit väldigt kreativ och produktiv. Veckan började med sushi & kaffe och fortsatte sedan med fotografering, väggmålning och planering av tavlor. Här får ni se lite närmare.

Tisdag 30 januari. Jag och Ida gick hem till Petra för att prata bloggar, design och sociala medier. Vi hade med oss datorerna, jobbade produktivt och åt samtidigt ett riktigt gott mellanmål. Ibland är det bra med inspirationsdagar som denna.

Fredag 2 februari. Dagen före hade jag målat väggen en ljusare nyans och hämtade därmed ut alla tavlor jag hade beställt. Jag är fortfarande lite osäker på hur jag ska lägga upp dem på väggen, men hur jag än gör det kommer det nog bli bra. Ni får givetvis se resultatet när det är klart!

Igår, lördag 3 februari.  Emilia kom till mig och vi gick en runda på stan. Båda hittade nya rengöringsprodukter som förresten Sokos har jättebra erbjudande på just nu! Efter det träffade vi upp Cecilia och köpte lite mat och skumpa att ta med till Petra. Där hängde vi alla fyra tills vi sedan tog kvällsbussen hem. Vi hann diskutera personligheter och vilken färg man är som person – något som är riktigt, riktigt intressant! Sedan hann vi ännu se på Mello, vilket avslutade vår mysiga kväll. 

Idag, söndag 4 februari. Jag och Emilia började dagen med en dunderfrukost. Jag gjorde varsin smoothiebowl med blåbär, lingon, mango och banan plus avokadosmörgåsar. Jag som aldrig riktigt varit en frukostmänniska har nu börjat förstå charmen med att njuta av frukost i en timme eller två. Så bra början på den här fina dagen!

För ja, idag har det verkligen varit fint. Om man bortser från att det varit närmare -15 grader så har vädret varit helt perfekt. Så här fint sken solen över ån när vi efter frukosten gick in till stan.

Fina Emilia och fina Åbo! Nu har jag precis följt Emilia till bussen och jag själv ska planera lite inför kommande vecka. För en gångs skull har jag inte ett tomt schema att börja veckan med, utan jag har faktiskt en hel del att göra nästa vecka, vilket är så bra. Hoppas ni alla haft en bra vecka och en bra helg!