Härliga vinter
Jag har tillbringat min helg hemma i Hangö efter en lång tid borta hemifrån. Det var faktiskt senaste på julen som jag var där, så det har varit riktigt skönt att vara hemma och för en gångs skull få njuta av det mest perfekta vintervädret nånsin.

Det har nämligen varit helt underbart väder den här helgen och hela veckan egentligen. Jag är så glad för de som firat sportlov den här veckan att de äntligen fått njuta av en ordentlig vinter och det bästa tänkbara vintervädret dessutom. 

I helgen har vi promenerat på isen. Vi har turen att bo ett par hundrameter ifrån stranden, så vi gick hela familjen ut på en härlig promenad runt Kråkudden. Man märkte verkligen glädjen alla människor hade på grund av det fina vädret. Härligt att se!

 
Många skrann på isen och det gjorde mig faktiskt också lite sugen på att skrinna, så när vi väl kom hem tillbaks letade jag och Josefin upp våra skridskor och gick ner till stranden en gång till. Trots att skridskorna var två storlekar för små gjorde det ingenting för det enda jag kunde tänka på var hur härligt, härligt, härligt det var.

Inte ett enda fall och till och med några piruetter klarade jag av på den blanka isen. Det var så roligt att jag till och med lyckades locka med Markus på en runda idag. Det blev alltså två skridskorundor totalt och det känns i fötterna kan jag lova, men det är en bra känsla. Träningsvärk liksom, den känslan har jag alltid tyckt om. 

Sedan var det dags att lämna den underbara helgen bakom sig, men innan den tog slut steg jag ut ur bilen för att knäppa några sista bilder på det vackra vinter-Hangö. Det är bäst att passa på att ta bilder så länge det är såhär fint, för man vet aldrig när det blir såhär igen. 

Nu är jag tillbaka i Åbo igen och den här veckan kommer bli rolig och intressant har jag påkänn. Jag börjar veckan med en eventuell arbetsmöjlighet och avslutar den på ett spa. Hur bra låter inte det?