Hurdan bloggare är jag?
Jag hittade en lista på Christinas blogg där hon fyller i en lista som beskriver henne som bloggare väldigt bra. Jag tycker det är en riktigt bra lista så jag vill såklart också fylla i den. Jag har gjort om den lite så att man får med de mest intressanta svaren, så här har ni min lista!

Vad fick dig att börja blogga?
Det var en trend då jag började för många, många år sedan så jag gjorde det nog till en början bara för att alla andra gjorde det.

Hur länge har du bloggat?
Sedan 2008, så det är ju tio år redan. Den här bloggen har dock inte funnits lika länge, men den börjar nog få några år på nacken ändå.

Beskriv din blogg – vilket är t.ex. bloggens tema?
Foto är väl det som beskriver min blogg bäst, men samtidigt skulle jag vilja påstå att det är en ganska vanlig lifestyle/vardagsblogg också. Jag bloggar ju om min vardag, men fokus ligger på bilderna. 

Hur ofta updaterar du bloggen?
Så ofta jag känner att jag har något väsentligt att blogga om. Minst tre gånger i veckan, men helst skulle jag vilja blogga varje dag. 

Bilder eller text?
Bilder. Min blogg fokuserar väldigt mycket på bilderna och på det visuella, så här väger biderna tyngst även om jag tycker om att skriva också. 

Varifrån får du inspiration till dina inlägg?
Från andra bloggare, kompisar, allt som omgiver oss i vardagen. 

Bloggar du helst på morgonen, dagen eller kvällen? 
Jag brukar vara mest kreativ på kvällarna eftersom det oftast är då jag har bäst tid att sitta ner och skriva ihop inlägg, men jag publicerar helst mina inlägg redan på morgonen. 

Hur ofta gör du något för bloggen – fotar, planerar och skriver inlägg, svarar på kommentarer?
Varje dag mer eller mindre. Vissa dagar blir det fler timmar, medan det andra dagar bara blir några minuter. 

Läser du andra bloggar? Vilken sorts stil?
Jag läser många bloggar med temat foto, vardag, lifestyle, mode och skönhet. Jag läser bloggar som är personliga, visuellt fina och intressanta, då spelar temat ingen desto större roll. 

Vilka saker fångar ditt inresse på andra bloggar?

Det viktiga för mig är att bloggen jag läser ser bra ut, eftersom det påverkar innehållet väldigt mycket. Sedan tycker jag om när man ser att bloggaren lagt ner tid på sina inlägg och det syns oftast i kvaliteten på bilder och text. 
Vilka är de tre bästa och tre sämsta sakerna med att blogga?
De tre bästa sakerna är att man själv kan bläddra tillbaka och se hur man har utvecklats, att man får lära känna nya människor med samma intresse och att man får utlopp för sin kreativitet och sina idéer. Det sämsta är att det kan vara stressframkallande om man inte skapar bra material, att man aldrig är “osynlig” utan vem som helst kan läsa om dig och ditt liv och att det tar tid.
 

Oklart vad jag demonstrerar här. Tror jag försöker visa på vilken sida jag vill ha luft i bilden, hehe. 

Har din blogg andra some-kanaler?
Nej faktiskt inte. Jag har märkt att många har Facebook-sidor, men jag har inte riktigt förstått poängen med det och inte heller känt något behov för att ha andra kanaler för min blogg.

Har du helst flera färdiga inlägg eller skriver du hellre ett inlägg åt gången och laddar upp det direkt? 
Oftast skriver jag flera inlägg på en gång för jag brukar få ett flow varje gång jag skriver, men det händer också att jag skriver ett inlägg och laddar upp det direkt. Ganska fifty-fifty det där. 

Bloggar du öppet, vet dina närmaste om bloggen eller försöker du hålla bloggen för dig själv?
Ja, alla i min närhet vet nog om min blogg. Jag delar ju öppet mina inlägg på olika Facebook-sidor så jag tror de flesta har märkt av den. I början ville jag inte att alla jag känner skulle läsa den, men nu spelar det ingen roll längre. 
 
Vilken är historien bakom ditt bloggnamn, eller finns det en historia? 
Mitt bloggnamn = mitt riktiga namn, så det finns ingen intressant historia bakom namnet tyvärr. Jag har ju turen att ha en ganska unikt namn så på det viset borde det inte finnas en risk att någon annan har samma bloggnamn som jag. 
 
Vill du utveckla eller förändra något med bloggen? På vilket sätt?
Jag skulle vilja bli ännu mer personlig, för det är ju det som är roligast att läsa om, tycker jag själv i alla fall. Jag vet inte riktigt hur det skulle ske, men jag ska försöka lista ut något bra. 
 
Bästa tipset till en blivande bloggare:
Planera på förhand vad du vill att din blogg ska heta, vad din nisch ska vara, hur ofta du vill blogga, vilka mål du har och gör en plan vecka för vecka eller månad för månad hur du ska nå dina mål. Använd dig av inspiration från andra bloggare och fundera på vilken stil du vill ha i dina bilder och text. Det ska finnas en röd tråd genom allt. 

Det var det. Fick ni en annan bild av mig som bloggare eller förblev den densamma?