Några helt vanliga dagar
 
Några dagar har igen passerat riktigt fort. Det har varit några slaskiga vinterdagar, men jag har trots det dystra vädret gjort en massa roligt ändå. Bland annat har jag hunnit med ett par mässor, en intervju, en fika och en långpromenad. Här får ni se lite mer! 
 
Söndag 11 februari. Jag gick på inredningsmässan som jag bloggade om här. Fick med mig hem en tidning fylld med inspiration som jag gärna bläddrar i varje dag. Ser ni förresten hur bra mina byxor matchar med mattan? Jag blir liksom kamouflerad, hehe.

Måndag 12 februari. Dagen före fastlagstisdag drog Jemina med mig till Fabbes café för att äta deras fastlagsbulle. Hon har nämligen testat många caféers utbud av bullar och jag följde med som bulle-recenserare. Gott var det!

Tisdag 13 februari. Jag gick och hämtade mitt paket med böcker! Äntligen har jag också fått börja läsa den här boken. Det är så intressant att läsa om olika personligheter och hur man som person kan beskrivas med färger. Jag är så tydligt EN färg. Någon som har läst boken och kan gissa vilken färg ni tror jag är? 

Igår, onsdag 14 februari. Det var alla hjärtans dag och jag fick en bukett med rosa nejlikor. Älskar nejlikor för att de håller så länge! ♥

Igår hann jag också gå på en arbets- och utbildningsmässa här i Åbo och efter det åka till Pargas på en intervju. Produktiv dag, minst sagt. 

Idag, torsdag 15 februari. Jag gick in till stan tillsammans med Cecilia för att se på alla penkkisflak som åkte runt torget. Sedan fortsatte vi med en promenad till Hallisforsen och tillbaka – den där typiska promenadrundan som man alltid går. 

Nu funderar jag om jag borde gå in till stan ännu en gång eller om jag bara ska vara hemma och laga någon god middag istället. Får se vilkendera det blir.