Tio saker du inte vet om mig
Jag har gjort ett par inlägg tidigare (här och här) där jag berättar tio saker om mig själv som många kanske inte vet och nu vill jag göra ett likadant inlägg igen. Jag vet att många inte gillar den här typen av inlägg, men jag själv älskar att läsa dessa inlägg på andras bloggar, så hoppas det här gillas av någon åtminstone. Här är tio, lite udda, saker om mig som du kanske inte vet.

Bild tagen av Jemina.

♥ Jag har hydrofobi. Det här betyder att jag har ett enormt obehag för djupt vatten och speciellt att simma i djupt vatten. Att inte nå botten är det obehagligaste som finns. 

♥ Jag förbrukar onödigt mycket silverschampo, flera gånger i veckan. 

♥ Då jag handlar köper jag bara vegetarisk och har gjort det de två senaste åren. Jag har alltså inte köpt kött på två år och äter det bara om jag är bortbjuden.

♥ Jag ser bilder i allting. Vart jag än går och vad jag än ser så ser jag alltid framför mig hur det skulle se ut på bild.

♥ Jag har aldrig brutit något ben eller tvingats sy något sår. Däremot jag drabbats av otaliga mängder träningsskador och borde än idag gå i fysioterapi pga vardagliga problem, men det har liksom inte blivit av.

♥ Jag har extremt bra hörsel. Jag hör t.ex. alla ljud som det är meningen att bara djur ska höra och det är inget behagligt ljud kan jag säga.

♥ Jag älskar lakrits och choklad. Ännu bättre om de två är kombinerade i samma. 

♥ Vid ett tillfälle i lågstadiet hade jag över 50 brevvänner för att jag hade lagt in min brevvänsannons i EOS-tidningen säkert tio gånger i streck. Stackars föräldrar som tvingades köpa hundratals frimärken… Kanske någon av er har varit min brevvän? Haha. 

♥ Jag har haft två fritidsintressen. Jag spelade gitarr i 5 år och friidrottade i 13 år. 

♥ Det bästa jag vet är att planera en resa, beställa den och sedan se framemot den.

Tycker ni om sådana här inlägg? Jag själv tycker det är roligt att läsa dessa inlägg, eftersom man lär känna bloggaren på ett annat sätt. Kanske det dessutom finns någon som kan relatera till någon av punkterna? 🙂