Vad äter ni idag?
Hej hopp fettisdagen! Jag tycker att fettisdagen är ett ganska beskrivande ord för dagen då man får äta hur mycket bullar, grädde, sylt och mandelmassa som helst. Jag har redan ätit så mycket att jag inte ens är sugen längre, men vi kan ta en titt på några bilder i alla fall. För att hedra dagen liksom. 
 

Jag köpte några fina fastlagsbullar från butiken, så tyvärr har jag inte gjort några själv i år. Jag äter mina helst med sylt, speciellt då jag köper färdiggjorda. Ifall jag gör själv brukar jag laga med mandelmassa, för då är jag säker på att den är god. Men annars är jag nog en ganska allätare då det gäller fastlagsbullar. Eller semlor, vad man nu vill kalla dem. 

Är man sugen på något nytt kan man också göra semmelwraps, vilket är samma ingredienserna som i bullen men man kavlar ut degen till en rund wrap istället. Det här gjorde jag och Petra i helgen och oj oj oj, vad gott det var. Bra med lite variation till bullarna, för de tröttnar man ganska snabbt på. 

Vilken äter ni helst idag? Den traditionella fastlagsbullen (semla) eller wrapen?