Bucket list 2018

Jag brukar väldigt, väldigt sällan göra nyårslöften och istället för att “lova” mig själv en massa tänker jag för detta året göra en lista med saker som jag gärna vill åstadkomma. Jag ser inget av dessa som ett måste eller något jag känner mig tvungen till att åstadkomma, men det här är tio saker jag verkligen vill att ska ske det här året. 

♥ Få ett jobb
Definitivt nummer ett på min bucket list för året. Att få ett jobb, typ vilket intressant jobb som helst, känns väldigt viktigt för att jag ska kunna avverka fler punkter på listan.

♥ Besöka minst ett nytt land
Om jag inte har möjlighet att besöka ett nytt land, så hoppas jag åtminstone på att få resa till något land vare sig jag har varit där tidigare eller inte. Ett nytt land vore dock drömmen, för det är så roligt att upptäcka världen. 

♥ Öppna ett BSP-konto
Det här har jag länge tänkt på, men det har tydligen varit för svårt för mig att få det gjort. I år ska jag i alla fall öppna ett konto för bostadssparande. Det är bra för framtiden tänker jag. 

♥ Köpa en ny kamera
Direkt som jag har tillräckligt med pengar på kontot slår jag till. Jag har ändå haft min kamera i närmare sex år nu, så det känns som att slutet är nära trots att den fortfarande fungerar felfritt. Man vill ju inte riskera att stå utan kamera den dagen den säger upp kontraktet heller.

♥ Gå på spa
Minst en gång vill jag kunna unna mig ett spa-besök. Tur att vi har ett presentkort till spa, så det här om något kommer åtminstone bli av. 

♥ Leva mer minimalistiskt
Göra mig av med saker jag inte behöver, trots att de kanske har ett känslovärde, och samtidigt sluta göra spontanköp. Det känns svårt, men samtidigt är det något som jag vet är nödvändigt. Jag vill inte samla på mig en massa saker som ändå inte används och utnyttjas.

♥ Bila upp till Lappland
Helst vill jag göra det under våren eller sommaren så att man kan gå omkring lite i naturen. Är det massa snö känns det inte på samma sätt, trots att ett snöigt Lappland också skulle vara fint.

♥ Ha en somrig balkong
Jag har aldrig fått inreda min balkong på sommaren så jag hoppas att det här är första gången jag får göra det. En massa somriga blommor och fina möbler. Tänk er en varm sommarkväll på balkong, hur härligt vore inte det? 

♥ Göra något riktigt roligt, annorlunda och nytt med kompisarna
En resa, en upplevelse eller något annat som vi aldrig har gjort tillsammans förut. Det vill jag att vi ska göra i år. 

♥ Vara lycklig
Något som jag känner att saknades 2017, men som jag hoppas att återfinns det här året. Jag vill känna genuin lycka och kunna känna mig stolt över mig själv då jag åstadkommit något. 

Tror ni jag hinner åstadkomma allt? Det är ju trots allt ganska realistiska saker jag har på min bucket list, så jag har stora förhoppningar om att jag faktiskt kommer klara av alla punkter.