Den fjärde veckan av året
Idag är det dags att ta en titt på några bilder jag tagit då jag inte alltid har den tunga systemkameran med mig. Under de senaste dagarna har jag umgåtts ovanligt mycket med vänner och gjort en del intressanta och roliga saker. Här får ni se!

Måndag 22 januari. När klockan slog två träffades jag, Petra, Ida och Cecilia uppe på Vårdberget. Ni har redan sett några kamerabilder här. Det här var en av de sista vackra dagarna då snön fortfarande var sådär underbart fin. Efter det kom regnet och all snö försvann. 

Torsdag 25 januari. Jag fyllde år och firade dagen med vänner och bekanta. Den här fina buketten fick jag bland annat och jag älskar den! Hoppas den aldrig dör.

Fredag 26 januari. Jag, Ida och Petra gick till Puutorin kirppis för att kolla deras utbud. Jag fyndade inget, men tror att det kommer bli mer fynd bara de kommer igång med verksamheten lite mer. Efter det fortsatte jag och Ida till Robert’s coffee för en kaffe. Vi talade om resor – något som ligger oss båda varmt om hjärtat. Kvällen avslutades sedan på Fabbes café där Julia höll en föreläsning om zero waste. Hon är så duktig och inspirerande! 

Fredag 26 januari. Samma dag som tidigare bilder hann jag också gå och köpa en bukett med blommor att ta med till Rosala. Mommo och moffa fyller nämligen liksom mig år i januari så jag passade på att ha med mig en bukett.

Den här helgen, 27-28 januari. Jag har tillbringat min tid i Rosala. Snön var borta här med, men några isflak flöt fortfarande kvar på vattnet.

… Vi hann också hugga ner ett par träd och tömma huset på saker så att det nu är klart för en grundlig renovering då våren kommer. 

… Det fina sällskapet i helgen bestod såklart av familjen, lilla Julius och hundarna. Det var två riktigt bra dagar, så nu är jag laddad med energi för en ny vecka här i Åbo. Jag hoppas vädret vänder så att det inte skulle vara så regnigt och ruggigt längre. Det är ju trots allt januari och januari tycker jag ska innehålla snö.