En måndag
Något jag önskar att jag skulle bli bättre på är att fota och blogga mer om min vardag. Idag har jag faktiskt gjort en hel del och klockan är inte ens mycket ännu. Jag passade på att ta bild på lite saker jag gjort under dagen, så här kommer en liten inblick i hur en helt vanlig måndag kan se ut.

Jag har glädjts åt mina blommor som blommar så fint. 

Jag har städat bort julen och fört ner hela jullådan till förrådet. Där får den vänta till december. 

I och med att jag städade bort julen rök också de juliga kuddfodralen med i städandet. Nu pryder nya, gråa kuddfodral soffan istället. 

Jag har hjälpt ett par kompisar med CV-bilder, något jag faktiskt inte gjort tidigare men det var riktigt roligt. Och ganska enkelt sist och slutligen. 

Jag har planerat mina kommande veckor. Som nästa vecka till exempel: då ska jag bland annat fylla år, bjuda på kaffe, gå på workshop och åka ut till skärgården. Det är med andra ord ganska mycket som ska hända ännu innan månaden är slut. 

Sist och slutligen så har jag påbörjat packandet inför min lilla resa som har avfärd på onsdag. Pass, plånbok, varma kläder och allt det där andra viktiga som ska med måste noggrant planeras. Det är bara en tredagarsresa, men jag ser jättemycket framemot den ändå! Vart tror ni jag ska åka? 😉