En trend jag älskar
Något som ganska länge redan varit en stor inredningstrend är eucalyptus. Jag har haft oturen att inte hitta eucalyptusblad nånstans, så ni kan ju gissa glädjen som uppstod då jag fick en såhär fin blombukett på födelsedagen. När den här blombuketten har torkat ska jag se till att hitta ett ställe som säljer blad och köpa en hel knippe med eucalyptus, för jag har en perfekt rund vas färdig för dem. 

De är ju inte bara fina och stilrena, utan de avger ju också en så otroligt god doft. Doften får mig att tänka tillbaka på barndomen då man käkade eucalyptus-pastiller konstant. 

Finns det någon trend ni fallit extra för? Jag vet att det finns marmorälskare och de som gillar koppar-mässing-guld kategorin, men jag måste nog säga att det här är den första trenden jag fallit för riktigt ordentligt.