Lunch och kaffe
En mulen dag som denna passade det riktigt bra att vi hade bokat in en lunch på Pure. Jag, Cecilia och Petra träffades vid ett för att äta Pures salladsbuffé. Jag beställde rökt lax som extratillägg, medan de andra tog falafel, och det smakade helt okej. Ingen Kuori-kvalitet, men ett godkänt lunchställe ändå. 

Vi satt där en god stund medan vi åt, men eftersom vi hade ganska otympliga platser för att kunna prata med varandra bestämde vi oss för att ta kaffet någon annanstans. Sagt och gjort, så gick vi iväg till Robert’s coffee som bara ligger i nästa kvarter. 

När vi kom in möttes vi av ett nyrenoverat café. Tidigare har väggarna och inredningen varit vit och ljus, men nu hade de målat om väggarna så att de var svarta och inredningen i sig var också mycket mörkare än tidigare. Så mycket bättre, mysigare och fräschare så här, tycker jag.

Vi tog varsin dricka och jag tog som vanligt mitt favoritkaffe Robert’s mocha, som jag den senaste tiden alltid har tagit. Vi pratade om jobb, tjejkvällar och allt som hör till att prata om när man träffas och satt där tills det började bli mörkt ute och då var det dags att promenera hem igen. Så roligt igen en gång att bara kunna träffas så här mitt på dagen några timmar. ♥