Tjugofyra
Idag är det min tjugofjärde födelsedag. Hela gårdagen stod jag i köket och bakade för att kunna bjuda något åt mina kaffegäster som kom över idag. Först på besök kom Petra, Ida och Cecilia. De hämtade med sig så fina blommor och fler tallrikar till min Indiska-samling. Tack bästa ni! ♥
 
Jag bjöd på min trippelkladdkaka med hallonmousse och blåbärs-vitchoklad cupcakes, vilket tydligen smakade gott trots att jag själv blev missnöjd med utseendet på bakverken. Efter det här fick jag ännu besök av Jemina och Elin, så några gäster har jag ändå haft här för att fira mig. Nu väntar en myskväll hemma och kanske lite hämtmat nånstans ifrån. 

Jag stal en bild från Cecilias Instagram för att kunna lägga upp en bild på ett tjugofyra årigt jag. Så glad och lycklig över att få umgås med fina vänner den här dagen. I helgen ska vi nog fira lite till då vi åker ut till Rosala, men annars nöjer jag mig med det här lugna firandet. Det är ändå såhär jag helst firar min födelsedag – med fina vänner och goda kakor.