Vinterdag vid slottsruiner
En vacker och kall vinterdag som denna åkte jag och Markus iväg till Kustö slottsruiner. Vi har aldrig varit där tidigare och att besöka nya platser är liksom lite vår grej. Det tog bara en dryg kvart att åka dit så det var ju inte en lång väg heller. 

Den här ruinen som någon gång i tiden varit en biskopsborg var relativt stor faktiskt, mycket större än vad jag hade föreställt mig. Vi gick omkring där en stund och tog några bilder. Man ville inte stå stilla så länge, för de tio minusgraderna började genast kännas i kroppen då.

Uppifrån ruinen kunde man se ut över vattnet, som nu var is. På andra sidan syns fastlandet och på isen däremellan skrann flera människor och vissa pilka fisk. Det såg så fridfullt och fint ut.

Vädret var verkligen helt ypperligt. Lite, lite kunde man känna att solen värmde, men annars var det rätt så kallt. Hoppas det blir fler sådana här dagar ännu i vinter, för trots att det är väldigt kallt så är det också väldigt vackert. 

På en äng vid vägen hittade jag några fina snötäckta växter som gjorde sig bra på bild med solen bakom dem. Efter det här var vi ganska frusna så vi gick snabbt tillbaka till bilen och åkte hem igen. Ett kort, men roligt litet äventyr såhär en helt vanlig söndag.