Vinterfotografering + ny design
Igår var jag ut och fota tillsammans med Ida, Cecilia och Petra. Tanken var att jag skulle hjälpa Ida med några bilder, men jag såg chansen att få några bilder tagna på mig också. Hänger man med ett gäng bloggare är det inte svårt att få någon att ta bilder på en, bara att ge kameran till någon så sköter de resten. Bästa gänget att hänga med när man vill ha bloggmaterial, med andra ord.

Alla är upptagna med sitt. Cecilia fotar närbilder på kvistar, Petra håller koll på läget och gör sig redo för att vlogga och Ida byter om till fotografering. Så söta!

Några av bilderna vi tog på mig ser ni här i inlägget och en annan ser ni i min nya header. Ja, jag har ju en ny design nu!!! Jag förnyade headern och menybilden samt ändrade lite färgskala och typsnitt. Tanken är att jag ska ändra design varje årstid. Min höstbild hängde ju med rätt så länge, så nu passar det bra med lite vintertema imellan. Vad tycker ni?