Några lediga timmar
En av de där få lediga dagarna den här sommaren tog jag med mig Josefin in till Hangös lilla centrum. Vi shoppade i de små butikerna, gick promenad i stan och hade en riktigt trevlig ledig dag. Eller ja, en halv ledig dag åtminstone eftersom jag hade kvällsjobb. Som ni hör har jag alltså inte haft så många lediga dagar, men det är ju lite det somrarna går ut på – att man ska jobba.

Här gick vi i alla fall vår promenad genom kyrkparken. De planterar alltid så fina blommor i parkerna här i Hangö och varje år är det olika färgskalor. I år är det rött, rosa och vitt som är temat, vilket jag tycker är jättefint. 

Vi fortsatte ner till Regattastranden för att lägga oss där med lite picknick vi hade köpt. Det här är ju en av Hangös sämre stränder enligt mig, men eftersom den nu råkade ligga på ett bra läge med våra andra destinationer så fick den duga för ett par timmars strandhäng. Omgivningen är ju trots allt fin ändå. 🤗

Självklart var ju Julius också med på stranden och han var så nöjd när han fick leka med sanden. 

Sedan avslutade vi det hela med en billig fika på Alans café. Jag har säkert nämnt det tidigare, men det här är definitivt ett ställe värt att besöka om man vill fika både billigt och gott. Tror att jag betalade tre-fyra euro för det ni ser på bilden. Förstår dock inte hur verksamheten kan gå runt med så billiga priser, men som kund klagar jag inte. 

Och det var den lediga dagen. Vill ni ha mer Hangö-tips är det bara att fråga. ☀️

Nu har jag bara en jobbdag kvar innan jag har lite långledigt. Det har varit många tunga jobbdagar i värmen, så det känns välförtjänt att vara borta därifrån några dagar och bara ta det lugnt. Genast efter arbetspasset imorgon åker jag nämligen till Rosala och det ska bli så skönt, skönt, skönt!