Ta vara på de vackra stunderna
Sommardagarna har varit både många till antalet och väldigt fina dessutom. Det är nästan så man blivit bortskämd redan den här sommaren. Om det är något man lär sig under dessa lite mer regnigare dagar är det att man verkligen ska ta vara på de dagar då det är fint. Att vara utomhus, att njuta av alla solstrålar som bara går att njuta av och att uppleva värmen – det gjorde jag den där kvällen som solnedgången var så här fin. 

En persikofärgad himmel, svanar med sina små ungar och en lugn stund på bryggan tills det blev mörkt. Eller mörkt blev det aldrig eftersom det var en av årets ljusaste dagar, men det började skymma i alla fall.

Att svanarna simmade förbi gjorde dessutom en annars ganska tråkig bild till något mer speciellt. Såklart hann jag ju ladda upp just den tråkiga versionen på Instagram, vilket nu i efterhand är väldigt störande för en perfektionist som mig. Men jag får väl komma över det och tänka tillbaka på kvällen som var en av de finaste i år. Njut nu av alla fina sommardagar som kommer, om det kommer några.