Det var den våren
Våren är slut, den underbara våren. En vår som nog har varit den bästa av alla vårar hittills. Inte bara på grund av vädret. Inte bara på grund av vår nya lägenhet. Utan på grund av alla små saker som hänt, allt jag fått uppleva och för att jag känt mig lycklig.

Den här våren har jag tillbringat mycket tid ute i solen. Vädret har ju varit minst sagt perfekt hela maj-månad. Jag har jobbat två jobb hela maj. Veckorna i Åbo, veckosluten i Hangö. Jag överlevde och nu får jag njuta av två lediga dagar innan sommarsäsongen drar igång i Hangö. Jag har hunnit picknicka, jag har gjort raclette på balkongen och överlag tillbringat mycket tid på vår balkong. Jag har också hunnit äta en lunch på Kuppispaviljongen och så har jag såklart inrett balkongen med sommarblommor.

Jag har klätt mig somrigt, jag har druckit drinkar med Cecilia på en åbåt och jag har gått runt i ett vackert och somrigt Åbo.

Jag har också picknickat och solat i Kuppisparken med Cecilia. Årets första finska jordgubbar avnjöts och brännan på kroppen blev ett faktum. 
Men det största av allt: Jag har fått en massa blommor, presenter och vackra ord från dagiset, för ja – på torsdag jobbade jag min sista dag. Det har varit så roligt att lära känna alla barn och alla kollegor måste jag säga. Skulle jag få välja så skulle jag jobba med dessa kollegor alla dagar resten av mitt liv, för en så bra gemenskap har jag verkligen fått uppleva. Det var väldigt vemodigt att lämna dagiset, för under tre månader lär man verkligen känna varenda liten kotte – både vuxna och barn. Men livet går vidare och med en erfarenhet rikare i bakfickan hoppas jag på fler lika roliga äventyr och upplevelser inom arbetslivet. 
 
Det har helt ärligt hänt så mycket den här våren att jag kan räkna på en hand hur många gånger jag ens satt mig ner vid datorn. Jag som annars är en aktiv datoranvändare. För att inte tala om hur många gånger jag använt min kamera. Men vet ni, det har varit så skönt! Avkopplande och stressfritt, på något sätt. 

Nu blir det ett par månader i Hangö, med besök till Åbo på mina lediga dagar såklart. Jag har dessutom lovat att ni ska få se bilder från nya lägenheten och det ska ni! Väldigt snart, dessutom. Ha en fin sommar alla ni! ♥