En sommardag med marknad och kalas
Ännu ett par lediga dagar i Åbo har passerat. Man hinner med förvånansvärt mycket trots att man bara är i staden två dygn. Här träffade jag upp Cecilia för att gå till Espresso House efter dricka då det var så otroligt varmt ute. Ja, gårdagen bjöd ju verkligen på ett underbart sommarväder igen en gång. 

Vi gick också vid ån där det just nu ordnas den traditionella medeltidsmarknaden och samtidigt en vanlig marknad. Hela Åbo är fyllt med små marknadsstånd känns det som. Det är alltid en så bra stämning på dessa marknader, trots att de ofta är trångt med den stora mängden människor.

Igår på kvällen cyklade jag och Cecilia sedan till Petra för att fira hennes födelsedag tillsammans med Hannele som också var med. Vi hämtade med oss presenter och Petra bjöd på bubbel och jättegoda bakverk, som alltid. 

Allt var så fint i rosa! ♥ Till och med Petra själv matchade kalaset bra. Vi njöt på balkongen i några timmar tills solen försvann bakom molnen och ett annorlunda väder började dra in över staden. Samma väder som vi nu haft här hela dagen idag. Nå, det är ju bra med regn, speciellt nu när det är så torrt överallt. 

Nu väntar många jobbdagar igen och jag vet inte ens när jag hinner komma till Åbo nästa gång. Förhoppningsvis om två veckor. Vi får se. Sommarvärmen ska i alla fall komma tillbaka har jag hört, så det är ju roligt, trots att mina sommardagar spenderas på jobb. Nu bär det av till Hangö – until next time Åbo!