Det sista från februari
Det har gått ett par veckor sedan min senaste uppdatering med vardagliga bilder, så nu kör vi igen. De sista veckorna i februari har varit rätt så händelserika måste jag säga. Jag har hunnit träffa kompisarna flera gånger, jag har börjat förbereda mig för våren och jag har dessutom börjat jobba! Nu ska ni få se.

Fredag 16 februari. Jag träffade Ida för en snabb kaffe mitt på dagen. Robert’s coffee har verkligen de godaste mocca-kaffena, så jag brukar alltid ta en sån. Efter den korta kaffestunden gick jag hem och förberedde mig för kvällen, för då skulle jag träffa Marie på Tiirikkala. Det är alltid så roligt att träffas när man inte har gjort det på länge.

Lördag 17 februari. En helt vanlig lördagspromenad in till stan förbi de färgglada husen längs ån. 
Tisdag 20 februari. Jag gick och köpte mig ett par byxor som jag kollat på några gånger. Nu har jag dock bestämt att jag ska ha shoppingförbud hela mars, eftersom jag måste använda det jag har och inte köpa nytt hela tiden. Efter byxköpet gick jag in till Instrumentarium för att beställa ett par nya solglasögon. Mina förra blev ju uppätna av en apa på Bali för två år sedan så det var verkligen dags för ett par nya. En vecka senare var glasögonen klara och nu är jag redo för våren och vårsolen!

Fredag 23 februari. Jag och Markus åkte hem till Hangö för att tillbringa en vacker vinterhelg där. Jag började min helg med en promenad med hundarna på isen. Resten av helgen kan ni läsa om i det här inlägget

Måndag 26 februari. Jag, Cecilia och Ida gick till Espresso House för en eftermiddagsfika. Vi ska verkligen försöka få in fika en gång i veckan nu, så att vi har orsak att träffas. Annars händer det så lätt att veckorna rusar förbi. Att ta en kaffe på stan går dessutom snabbt då alla bor centralt och man behöver ju inte ses längre än vad man kan. En kvart eller två timmar spelar ingen roll, men då har man i alla fall träffats och det är huvudsaken. ♥

Tisdag 27 februari. Det var en riktigt, riktigt kall morgon med tjugo minusgrader och jag fruktade för om bilen ens skulle starta, men det gjorde den galant. Jag har nämligen börjat jobba! Trots att jag bara har ett enmånadskontrakt och överhuvudtaget inget inom min bransch så är det bättre än ingenting och jag trivs dessutom superbra. Så roligt att komma in i rutiner igen! Jag kan berätta lite mer om jobbet senare.

Idag, torsdag 1 mars. Förstår ni att det redan är mars? Jag har undrat varför vintern har känts så lång i år, men sedan kom jag på att jag ju de senaste åren alltid varit bortrest en månad då det varit som kallast här. I år blev det inte så, men det är ju tur att vi har haft en helt underbar vinter i år. Idag drog Cecilia med mig på en promenad efter att jag slutat jobba och trots att vi inte skulle gå långt blev det ändå en ganska lång, skön promenad. Mer sånt i vardagen skulle verkligen behövas.

Imorgon är det jobb som väntar igen, men efter det tar jag helg. Jag och Markus kommer checka in på spa till helgen och det blir riktigt, riktigt skönt med avkoppling kan jag lova. Hoppas ni också får ett bra avslut på veckan!