Sju från mars
Mars har verkligen rusat förbi. Som jag skrev tidigare så har jag börjat jobba och jag jobbar nu måndag till fredag hela mars, vilket jag antar att är en bidragande faktor till att tiden och veckorna går så otroligt fort. Men jag vill inte klaga, för ju snabbare tiden går desto närmare kommer vi våren. Här är i alla fall lite bilder från de tre veckorna som redan gått av mars. Jag har inte hunnit med så mycket mer än jobb, men lite roligheter har jag hittat på i alla fall.

Första veckoslutet i mars checkade jag och Markus in på Nådendal spa för ett par dagar där tillsammans med Markus syster + familj. Vi tog ett deluxe rum, som nog tyvärr inte alls var något mer annorlunda än deras standard rum. Vi tillbringade ju ändå mest tid i poolen så det gjorde inget och det var riktigt skönt med avkoppling. 

Frukosten på spaet var givetvis god. Jag älskar bufféfrukostar där man får plocka allt man själv vill. Croissanter, nybakta bröd, plättar och frukter är det enda jag kräver för den perfekta frukosten och allt det fick jag här. 

Samma dag vi kom hem från spaet gick jag på en promenad på ån. Ja, PÅ ån. Halva Åbo var nog ute och gick den där fina vintersöndagen, men isen gav inte vika trots det. Det är nog inte varje vinter vi kommer ha privilegiumet att kunna gå på isen, så det är viktigt att ta vara på det och det tycker jag verkligen att jag gjort den här vintern.

Samma helg som spabesöket och ispromenaden unnade jag och Cecilia oss varsin drink. Först på Storage och sedan vidare till Skärgårdsbaren. Det blev liksom försök nummer två för oss, eftersom vi senaste gången fick avbryta drickandet och rusa till Tyks för att sy Markus ben. Den här gången fick vi som tur njuta hela kvällen av väldigt goda drinkar. 

Den andra helgen i mars åkte jag hem till Hangö för en lugn, dimmig helg hemma. Jag umgicks mycket med familjen och fammo, hängde med Julius och avslutade slutligen helgen med min kusins konfirmation och kaffekalas. 

Eftersom alla kompisar har så olika jobbscheman måste man verkligen träffas då det plötsligt passar alla, eller de flesta i alla fall. Idag träffades jag och Petra hemma hos Cecilia. Vi hämtade med oss glass och hade såklart mycket att prata om – allt från konstiga drömmar till jobbrelaterade saker. 

Nu återstår ännu två arbetsdagar och en arbetsintervju innan jag på fredag åker iväg till Helsingfors för att träffa Emilia. Äntligen! Som jag väntat på att få åka dit. Det kommer bli en bra helg har jag på känn.