Vappen 2018
I år firade jag vappen i Åbo igen. Andra gången jag firar vappen här och det var riktigt lyckat igen en gång. Tyvärr har ju inte vädret varit lika fint som på vappen förra året, men det har varit två riktigt bra dagar ändå.

Igår, på självaste vappafton, samlades vi hemma hos Ida för att blåsa upp ballonger, dekorera bordet och duka fram allt.

Vi körde på samma Twister-bål som förra året och det var lika gott i år igen. Tiden går verkligen så fort där på kvällen så vi satsade på att inte ha så mycket mat, utan åt egentligen bara pizza. Petra hade fixat en fin tårta till efterrätt och Ida rullade kokosbollar, vilket såklart var jättegott.

Här är gänget som firade vappen tillsammans i år! I grund och botten samma gäng som förra året med lite justeringar – Hannele, Petra, Mirva, Sarah, jag, Ida och Cecilia

Klockan 18 var det såklart dags för ett besök till Vårdberget för mösspåtagningen. Senare på kvällen blev det en lyckad utgång med mycket dans. Ja, så pass mycket dans att min höft nu har sagt ifrån helt. Tur så fick jag bokat fysio redan tills imorgon, så efter det hoppas jag på att kunna gå normalt igen. Annars var det en riktigt, riktigt fin vapp, som avslutades med en picknick inne hos Ida idag på grund av regnet. 
 
Hoppas ni alla hade en fin vapp!