Den finlandssvenska blogglistan
Jag såg tidigare att Daniela har gjort en lista om finlandssvenska bloggare och eftersom den var så intressant tänkte jag att jag också vill fylla i den! Jag har sett att jag också fått äran att vara med på flera listor hos andra bloggare och jag är så glad och tacksam för det. 💕

Ett par bilder från svenskfinlands roligaste evenemang – Galan 2016.

Här kommer några av min favoritbloggar i svenskfinland: 

 
1. En finlandssvensk bloggare som skriver exceptionellt bra:
Maria. Hon skriver väldigt bra och intressant!
 
2. En finlandssvensk bloggare som gör bra samarbeten:
Corinne. Så fina samarbeten som passar bra till bloggens tema.
 
3. En finlandssvensk bloggare som skulle förtjäna mer uppmärksamhet:
Silje. Alltid lika fina bilder och genomtänkt innehåll. Dessutom sticker hon ut från mängden och känns inte lika “mainstream” som bloggar lätt kan bli. 
 
4. En finlandssvensk bloggare jag önskar uppdaterade oftare:
Sara Möller och Pisa. Jag gillar båda bloggarna så mycket, så jag önskar att de skulle blogga varje dag. Sen önskar jag ju såklart att Petra skulle börja blogga igen, hihi.
 
5. En finlandssvensk bloggare som känns extra genuin:
Sandra Emilia. Jag tror det har med hennes röst att göra som hon känns genuin. Tänker på när hon säger “hej på er” i sina videos och får genast en bild av att hon är så snäll. 😄 När jag tänker mig en genuin bloggare så tänker jag mig någon som skulle hälsa på en om man skulle träffa henne på stan och då tror jag Sandra är en som glatt skulle göra det, medan det tyvärr finns sådana som säkert skulle göra helt tvärtom. 
 
6. En finlandssvensk bloggare jag tror är en viktig förebild/inspirationskälla för många:
Jennifer Sandström. Speciellt för mig är hon en förebild. Med tanke på all kunskap inom marknadsföring, SEO och innehållsskapande hon besitter skulle det kännas fel att inte kalla henne min förebild. Det är ju exakt det där jag också vill lära mig allt, allt, allt om. 
 
7. En finlandssvensk bloggare vars blogg ofta får mig att skratta/på gott humör: 
Daniela. Hennes humor kommer så bra fram i texten och det är verkligen en humor jag kan relatera till. 
 
8. En finlandssvensk bloggare som har fin bloggdesign:
Michelle, Lasting closet. Designen är fin och proffsig. Det är alltid lika roligt att gå in och läsa hennes blogg just för att det är så visuellt fint. 
 
9. En finlandssvensk bloggare som sprider ett viktigt budskap:
Julia, Grön i Åbo. Såklart. Viktigt ämne som få vet väldigt lite om och bryr sig allt för lite om. 
 
10. En finlandssvensk bloggare jag gärna skulle träffa:
Sandra, Michelle, Julia (Holmqvist), Silje och Sofia. Det skulle verkligen vara roligt att sitta ner och träffas påriktigt, prata om bloggar, stil, foto och allt annat roligt som jag kan tänka mig att skulle diskuteras med dem. 😍
 
11. En finlandssvensk bloggare som har en proffsig blogg:
Jennifer. Hon är nog nummer ett för mig när det gäller proffsighet. 
 
12. En finlandssvensk bloggare som tar snygga bilder:
Sofia, Camilla och Amanda. Behöver inte säga mer, deras bilder är så fina och tilltalande.
 
13. En finlandssvensk bloggare som är väldigt trevlig irl:
Från det lilla jag nu har träffat dem, så måste jag säga att första intrycket av Daniela och Corinne är väldigt positivt. Så kloka och glada människor! 
 
14. En finlandssvensk bloggare som sticker ut ur mängden på ett bra sätt:
Grön i Åbo-Julia, dels för att hon har en nisch som ingen annan har och dels för att hennes innehåll är så originellt.
 
15. En finlandssvensk bloggare som gång på gång lyckas imponera med sina blogginlägg: 
Daniela. Hur kommer hon på allt? Haha.
 
16. En sak jag tycker jag gör bra med min blogg:
Mina inlägg är genomtänkta och inte bara snabbt ihopskrivna, så jag lägger ner mycket tid på att det ska vara bra kvalitet på innehållet och att det ska gå en röd tråd genom hela bloggen. Sen måste jag ju hålla med om att aktiviteten och regelbundenheten diskuteras, men det ska jag försöka bli bättre på. 😅