En ny bloggidé!
Jag har under en tid funderat på en idé som skulle kunna bli verklighet här på bloggen i december, beroende på hur stort intresse det finns. För att vara helt ärlig har jag till och med redan planerat en stor del av den här idén, så mina förhoppningar är ju att ni ska tycka om den, men eftersom jag är lite osäker vill jag ändå fråga om åsikter. Det är så att jag skulle vilja ordna en sorts julkalender under hela decembermånad och inte vilken julkalender som helst, utan en FOTOJULKALENDER
 

 

Temat skulle vara format kring fotografering, redigering och kameragrejer överlag. Min tanke är att det skulle finnas en “lucka” VARANNAN DAG fram till julafton och således alltså tolv luckor totalt. Innehållet skulle bland annat vara fototips och redigeringstips relaterade till vinter, jul, snö och mörker, små tävlingar och övriga tips som relateras till temat foto

Skulle du följa den här julkalendern?
Vad skulle du i så fall vilja se?

Det uppskattas verkligen om ni vill skriva vad ni tycker om den här idén, så jag vet om jag kan planera vidare eller om idén borde slopas helt. Jag har ju inte haft fototips-fredag på länge, så i flera av luckorna skulle ni istället få sådana tips som annars skulle klassas i den kategorin. 🤗