Finheter från oktober
Tänk att det redan har blivit november! Det kändes som om oktober knappt hann börja liksom. Men en härlig höstmånad har vi i alla fall haft och faktum är jag nog inte minns när vi senast skulle ha haft en så här fin, färggrann höst utan desto mer regn. Här är några fina dagar från oktober som jag gärna minns länge.

Jag tycker den här bilden beskriver oktober som helhet väldigt bra. Fina skymningar om kvällarna och vackra färger längs åkanten som spelar sig i vattnet.

18 oktober. Jag och Markus tog en promenad längs ån, den där vanliga rutten man ofta går. Det var en så fin kväll och jag är glad att vi har tagit vara på den här hösten och vistats mycket ute.

23 oktober.  Petra bjöd mig, Ida och Cecilia på middag. Alla andra har nu bjudit på en trerättersmiddag, så Petra var sist ut. Hon hade lagat en god tomatsoppa, halloumiburgare och chokladkaka – alla rätter var verkligen tiopoängare! Samma dag såg det väldigt höstigt ut på Vårdberget som var fyllt av ett hav med orangea löv.

24 och 25 oktober. En kväll gick jag, Petra och Hannele hem till Anni för att se hur hon bor. Vi stannade där för att dricka te och äta pumpapaj, som var sjukt god. Jag har aldrig ätit det tidigare, så det var spännande. Dagen därpå gick vi, samma tjejer, till Fabbes café för att fira att vi har klarat första perioden i skolan. Duktiga vi!

Mina fina kaffe- och studiekompisar Anni, Petra och Hannele (som ville ha med sin nya mössa på bild haha). 🤗
26 och 27 oktober. Jag och Cecilia gick för exakt en vecka sedan på bio för att se A star is born. Och O-M-G, var ska jag ens börja. Kan väl säga så här: det föll några tårar och den kommer vääääldigt högt upp på min lista med favoritfilmer. Musiken var så magisk att jag har spelat den varje dag sedan dess och sitter och nynnar på Shallow i skrivande stund. Dagen efter firade vi Cecilias födelsedag lite på förhand. Hon bjöd på god pizza och så drack vi en massa gott samtidigt som vi spelade roliga spel hela kvällen. 

30 oktober. Nu i tisdags åkte jag iväg till Helsingfors för att träffa finaste Emilia och gå på konsert. Vi bokade biljetter redan på våren så vi har hunnit peppa väldigt länge för det här. Konserten vi gick på var Il Divo. Haha, tänker ni säkert och jo, med tanke på medelåldern på konserten förstår jag den tanken, men jag och Emilia älskar Il Divo. Det var så mäktigt när de sjöng att man rös till ordentligt och dessutom hade de blandat in en ganska rolig humor i hela konserten, så det var en superbra konsert och det var såklart så roligt att träffa Emilia igen! 😍

Var er oktober också lika händelserik och fin? 🍂