Fyra saker jag insett
De senaste veckorna har varit fyllda med skolarbete och under den här tiden har jag faktiskt insett en hel del saker jag inte insett tidigare. Jag tänkte det kunde vara roligt med lite varierande blogginlägg, så här kommer nu fyra intressanta och kanske konstiga saker som jag lärt mig, förstått och insett. Okej, där hade vi tre synonymer men ni fattar. Okej, där kom fjärde synonymen också. 🙂

 
» Att studera till magister är tidskrävande och kräver väldigt mycket motivation
Nu råkar jag ju gå fyra kurser den här perioden, vilket egentligen är en för mycket, så jag får väl skylla mig själv lite där. Den ena kursen är mer omfattande än den andra och så finns det såklart vissa kurser som är mer inspirerande att gå än andra. Motivation krävs då som sagt ibland och i mitt fall i form av typ godis. Eller jultårtor och glögg, som jag febrilt tuggade på när jag tidigare i veckan försökte hitta motivation till att skriva om mätverktyg inom marknadsföring. 
 
» Att jag lätt blir irriterad i trafiken
Det finns inget mer störande än en bil som kör för långsamt eller överlag konstigt, men jag blir inte bara irriterad när jag kör utan också när jag går. Märker jag på långt håll att det står någon vid ett övergångsställe och den personen inte har tryckt på knappen för att den överhuvudtaget ska kunna bli grönt, blir jag så sjukt irriterad. Då går jag argt fram, trycker hårt på knappen och stirrar en stund på personen som säkert stått där i tio minuter och undrat varför det aldrig blir grönt. Kanske den personen nu fattar att man ska trycka på knappen, tänker jag. Jag låter ju nu som en arg person inser jag, men jag lovar att jag inte är det! Jag blir bara provocerad när människor inte förstår världsenkla saker, haha. 🙉

» Att jag varje år blir mer och mer förälskad i julen
Jag tror inte att jag blir mer förtjust i själva julafton, men hela stämningen kring jul. Den mörka tiden med all fin julbelysning, julgatsöppningar, julgranen som monteras vid domkyrkan, butikshyllor som fylls med julsaker, julmusiken, julmarknader, väntan och bara all glädje som uppstår. Tänk er bara den första snön på det här ännu. Åååh.

» Att jag skulle vilja jobba eller praktisera utomlands en tid
Jag har aldrig varit på utbyte, men jag har rest en del och insett att det faktiskt finns många bra, potentiella länder att nångång bo i. Just nu är jag mest sugen på Holland eller Norge, så ifall jag hittar någon bra praktik skulle jag gärna flytta dit för en tid. 

Vad månne jag inser den här veckan? ✨ Och hur mycket av det jag inser är sådant som ännu hinner ändra med tiden? Vem vet.